Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Vi har öppet alla vardagar klockan 7-17.

När du kommer till oss ska du alltid anmäla dig i vår reception. Kom gärna i god tid, då det kan vara kö. När vi registrerat dig ser din läkare/sköterska att du är här. 

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Du väljer själv om du vill betala kontant eller med betalkort. Kommer du på ett akut besök kan du också få ett inbetalningskort. 

Bli patient hos oss 

Genom att du listar dig hos någon av våra läkare så har vi möjlighet att se till att vi kan ta hand om dig den dag du eller någon annan i din familj behöver vård. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan genomföra ditt val av läkare  via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att fylla i listningsblanketten som du sedan lämnar in eller postar till oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. 

För allas trevnad

Undvik att använda starka dofter, då det kan finnas någon som är allergisk. Stäng även av din mobiltelefon under ditt besök.

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta Liljeholmens Husläkarjour. Hit är du välkommen med lättare akuta besvär.

Husläkarjouren är öppen 17-22 på vardagar samt 8-22 på helger. Ring gärna innan för att boka tid och få vägledning till rätt vårdnivå. Telefonnummer 08-123 679 50.